Pedag Zooltjes 3.10300.00

Pedag Zooltjes 3.10300.00 en veel meer van Pedag koop je online bij Omoda.be

PRIJZEN ZIEN

Artikelnummer: 5fed9bc0b35a Categorieën: , , , Tag:
Merk: Pedag

Ontdek vandaag nog ons groot assortiment Pedag  aangeboden door de beter mode webshops. Op Handtassenoutlet.be kies je uit een aanbod van meer dan 1000 tassen en mode accessoires met keuze uit honderden merken en in alle prijsklassen.

Pedag Zooltjes 3.10300.00

De Pretty voorvoetzool van het merk pedag. Deze zachte latex zool is een ideale opvulling voor te ruime schoenen. De zooltjes hebben een frisse geur. Als je achter uit de schoen slipt, dan kun je het beste één van deze zooltjes voor in de schoen leggen, zodat de voet strakker naar achteren wordt gedrukt en je niet meer uit de schoen slipt. Gebruiksaanwijzing: voor in de schoen leggen, lange kant van het zooltje aan lange kant van de schoen!

Wacht niet langer en koop vandaag nog deze Pedag Zooltjes 3.10300.00 online via Handtassenoutlet.be bij Omoda

Tassen en mode accessoires koop je nu ook online bij Omoda

Omoda is dé online winkel voor schoenen en handtassen. Omoda biedt een grote collectie tassen en accessoires aan in haar webshop. Bij Omoda vindt u de nieuwste trends en meer dan 140 bekende premium merken die allen een eigen beleving hebben. Naast de schoenen vind je er een ruime collectie handtassen zoals deze Pedag Zooltjes 3.10300.00.

Kleur