Protectair Beschermingsmiddel Spray

Protectair Beschermingsmiddel Spray en veel meer van Protectair koop je online bij Omoda.be

PRIJZEN ZIEN

Artikelnummer: 2013df0ebf32 Categorieën: , , , Tag:

Ontdek vandaag nog ons groot assortiment Protectair  aangeboden door de beter mode webshops. Op Handtassenoutlet.be kies je uit een aanbod van meer dan 1000 tassen en mode accessoires met keuze uit honderden merken en in alle prijsklassen.

Protectair Beschermingsmiddel Spray

Protectair 10 DAY Fresh Spray is een medische schoenenspray die je schoenen en sportartikelen beschermt tegen nare geurtjes tot wel 10 dagen met 1 behandeling. Ook voorkomt het herinfectie door schimmels en bacteriën en ondersteunt het de behandeling van kalknagels en zwemmerseczeem. Gebruiksaanwijzing: Spray 5 tot 10 keer in elke schoen en wacht met dragen tot de schoen volledig droog is. Herhaal de behandeling 1 maal per 10 dagen als de geur terug komt.

Wacht niet langer en koop vandaag nog deze Protectair Beschermingsmiddel Spray online via Handtassenoutlet.be bij Omoda

Tassen en mode accessoires koop je nu ook online bij Omoda

Omoda is dé online winkel voor schoenen en handtassen. Omoda biedt een grote collectie tassen en accessoires aan in haar webshop. Bij Omoda vindt u de nieuwste trends en meer dan 140 bekende premium merken die allen een eigen beleving hebben. Naast de schoenen vind je er een ruime collectie handtassen zoals deze Protectair Beschermingsmiddel Spray.

Kleur